Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Adrenaline Advertising
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Serigrafia este metoda de imprimare prin care se poate personaliza aproape orice tip de suport de la material textil pana la sticla si metal, cu ajutorul cernelurilor serigrafice special create pentru fiecare tip de material in parte. Personalizarea prin serigrafie se poate face pe suprafate plane si pe suprafate rotunde.

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare neconventional pe orice suprafata plana.

Serigrafia este folosita pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, palarii etc. Textilele, lemnul, metalul, plasticul, pielea, hartia si sticla sunt numai citeva dintre suporturile posibile pentru imprimat.

Avantajele imprimarii serigrafice sunt urmatoarele: imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere si mai ales la raze UV.

Serisan poate imprima pe orice tip de material folosind gama de cerneluri Marabu, atat pe suprafete plane cat si rotunde. Dimensiunea maxima de imprimare pe suprafata plana este de 50×80 cm avand in dotare 2 masini serigrafice semiautomate.

Autocolante, sticla, metal, biscuiti, mousepad, cd si mini cd, baloane, textile, sacose, umbrele, materiale promotionale.
Personalizam aproape toata gama de materiale promotionale – de la pixuri, brichete la agende si calendare.

Policromii pe suprafete plane pana la dimensiune de 50×80cm. Imprimare pe material textil, indiferent de compozitia materialului.
Din Gura in Gura